Home    |    Dienstverlening    |    Wie zijn wij    |    Contact    |    FAQ    |    Nieuws   
Waarom kiezen voor

Financieel Adviesbureau
van Tilborg V.o.F.
Waarom zou u moeten kiezen voor Financieel Adviesbureau van Tilborg V.o.F.

Wij willen met onze dienstverlening ondernemers in staat stellen dat te doen waar zij goed in zijn. De financiŽle en juridische kant van een onderneming vraagt vaak veel tijd en inspanning van een ondernemer. Dit vakgebied behoort veelal niet tot de interesse van een ondernemer. Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om dit werk uit te besteden aan administratie- en/of accountantskantoren.

Hier ontstaat al snel een haat-liefdeverhouding, omdat dergelijke kantoren veelal werken op urenbasis en dat maakt dat er naast een meestal prima advies er ook een stevige rekening betaald moet worden. Voor veel ondernemers zorgt dit ervoor dat ze huiverig worden om adviezen te vragen en zeker terughoudend worden als het economisch minder goed gaat. Dit terwijl er juist in deze tijd met behulp van adviezen alle zeilen moeten worden bijgezet. Bij Financieel Adviesbureau van Tilborg V.o.F. kunt u een vaste prijsafspraak maken die echt de lading dekt, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Daarnaast zijn ook wij ondernemer en weten wij als geen ander dat je 24 uur per dag 7 dagen in de week ondernemer bent en niet alleen van maandag t/m vrijdag tussen 9:00u en 17:00u. U kunt dan ook buiten de reguliere kantoortijden bij ons terecht.

Financieel Adviesbureau
van Tilborg V.o.F.
Dorpsstraat 147
2831 AP  Gouderak
Telefoon 0182 - 372947